2020 En Çok Oynanan Mobil Oyunlar

Karantina sürecinde herkesin evde kaldığı bu dönemde mobil oyunlara rehabet olduça arttı.Detaylar içerde...

2020 En Çok Oynanan Mobil Oyunlar

Karantina sürecinde herkesin evde kaldığı bu dönemde mobil oyunlara rehabet olduça arttı. Şimdi ise bu yazımızda sizlere en çok oynanan mobil oyunları sergiledim.

1-)Mobile Legends:Bang Bang

Pegi 7 firmasının yapımını üstlendiği mobil aksiyon oyunu Mobile Legends 5 e 5 takımlı halde savaş seçeneğini sizlere sunmaktadır. Seçtiğiniz karakteri bir üst seviyeye geliştirerek rakiplerinizden daha üstün hale gelebilirsiniz. Yüklediğiniz bu oyunu yakın arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz.

10 dakikalık maçlar ile rakipleriniz ile beraber kran krana mücadele edebilirsiniz. Ayrıca takım arkadaşlarınız ile beraber gloabal turnuvalara katılabilirsiniz.

2-)Pubg Mobile

Dünyanın en fazla oynanan battle royale oyunlarından biri ve başlangıcı olan Pubg Mobile takımlı olarak veya tek kişilik olarak oynanabilen bir hayatta kalma oyunudur. Birden fazla harita moda dahip olan oyunu arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz. Oyunda en fazla 4 kişilik takımla beraber oynayabilirsiniz.

Oyunun amacı toplamda 100 kişi büyük bir haritaya uçakdan atlarlar ve ekipman toplayarak hayatta kalmaya çalışırlar. Tencent Games tarafından yapılan bu oyun play store üzerinde 100+ milyondan fazla indirmesi bulunmaktadır.

3-)Call of Duty Mobile

Bilgisayar tarafında en fazla oynanan oyunlardan birisi olan call of duty kısa bir süre önce telefonlarda da yayınlandı ve yine telefondada çok popüler oldu. Battle Royale'den 5 e 5 hızlı ölüm maçlarına kadar birçok oyun modu bulunan oyun Pubg Mobile kadar popüler olmayı başardı.

Çevrimiçi olarak diğer arkadaşlarınız ile de beraber oynayabileceğiniz oyunun yapımcısı Call of Duty Mobile Activision Publishing firmasıdır. Ve Play Store üzerinde 50+ milyon üzerinde indirmesi bulunmaktadır.