2019’ u Kasıp kavuran ve mutlaka izlenmesi gereken 10 film

2019’ u Kasıp kavuran ve mutlaka izlenmesi gereken 10 film

2019’ u Kasıp kavuran ve mutlaka izlenmesi gereken 10 film

Bu yılda binler düzeyinde film gösterime girdi. Ancak bunların arasında çok seçkin ve her beğeniye hitap eden filmlere ulaşma hayli zor oluyor. Özenle hazırladığımız listede, bu yıl izleyicilerine neçok beğendiği filmlerden bazılarını derledik.

1. Toy Story 4

1999 yılında gösterime giren ilk filmiyle, animasyonların da ne denli güçlü filmler olabileceğini kanıtlayan be efsanevi yapımın son filmi de çok eğlenceli ve çok sıcak.

2. Avengers End Game

Marvel’ in fantastik evreninin 22. Ve hikayenin final filmi olan yapım, büyük bir merakla bekleniyordu. Marvel evreninin hemen tüm karakterlerini barındıran ve dünyanın yeniden kurtulması için kozmik güçlere karşı verilen bu savaşta hangi taraf galip gelecek acaba? Yapım, 2019’ u Kasıp kavuran ve mutlaka izlenmesi gereken 10 film arasında 2. Sırada yer alıyor.

3. John Wick 3 Parabellum

Keanu Reeves’ in canlandırdığı John Wick, sinema tarihinin özel bir efsanesi haline daha ilk filmiyle gelmişti. Serinin 3. Filminde kahramanımızın eşsiz macerası devam ediyor.

4. The Sholitfers – Arakçılar

Bu yılın en önemli filmlerinden biri olan Arakçılar, kültürümüze çok yakın ve Yeşilçam filmlerinin sıcaklığını aratmayacak denli güçlü bir yapım.

5. Rocketman

Müzikseverlerin yakından tanıdığı ve büyük bir efsane olan Elton John’ un ilginç yaşam hikayesini konu edinen yapım, mutlaka izlenmeli. 2019’ u Kasıp kavuran ve mutlaka izlenmesi gereken 10 film arasında 5. Sırada yer alıyor.

6. Alita Savaş Meleği – Alita: Battle Angel

James Cameron bu filmi çekebilmek için, Avatar’ ın devam filmi ve diğer tüm projelerini ertelemiş. Kurgusu, grafikleri ve tamamen ilklerden oluşan yapımı mutlaka izlemelisiniz.

7. Shazam 6 Güç

Marvel evreninin en büyük rakibi olan DC evreninin önemli ve eğlenceli süper kahramanlarından Shazam’ ın ilk filmi 2019’ u Kasıp kavuran ve mutlaka izlenmesi gereken 10 film arasında kendisine yer buluyor.

8. Alaaddin

Bildiğimiz öykünün yeni uyarlaması olan filmde, cini Will Smith canlandırıyor.

9. Biz Us

Korku filmlerini sevenlerin özellikle sinemaseverlerin ise mutlaka izlemesi gereken bir yapım olarak listeye giriyor.

10. Captain Marvel

Marvel evreninin en özel kahramanı olan Kaptan Marvel’ ı Avengers Ende Game’ den önce olmak üzere mutlaka izlemelisiniz.