Love Death and Robots 2. sezon ne zaman ?

Love Death and Robots 2. sezon ne zaman ? Love Death and Robots 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Love Death and Robots dizisi hakkında aradığınız herşey burada

Love Death and Robots 2. sezon ne zaman ?

Love Death and Robots 2. sezon ne zaman yayınlanacak ? Love, Death and Robots 2. sezon izleyicilerin karşısına ne zaman çıkacak ? Bütün bu sorunların cevabını açıklıyorum.

İlk sezonu 2019’da yayınlanan animasyon dizinin bilinen dizi anlayışından farklı olduğunu zöyleyebilirim.  Çünkü tıpkı Black Mirror’da olduğu gibi Love, Death and Robots dizisinde de her bölümde kendine has bir konu ele alınıyor. Ayrıca animasyon olduğu için her bölümün çizimleri de kendine özgü.

Her bölümde olmasa da birçok bölümde insanlar olarak bazı yaralarımıza değinilmiş. Teknoloji bağımlılığı, kadının toplumdaki yeri vb konular ön plana çıkarılmış.

 

Love, Death and Robots 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Love, Death and Robots 2. Sezon Onay Aldı mı?

Love, Death and Robots izleyenleri tarafından oldukça beğenilen ve damakta tadı kalan bir dizi olmuş durumda. Dolaysıyla tüm izleyenleri ve hayranları da Love, Death and Robots 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Love, Death and Robots 2. Sezon Onay Aldı mı? merak içindeler.

 

MÜJDE şu ki dizi Netflix onayını aldı. Bu kadar beğenilen bir dizinin onay almaması da şaşırtırdı zaten. Netflix’in tarzı tarihte net olmamak, o yüzden şu anda net bir bilgi veremiyorum ancak yine birbirinden heyecanlı ve güzel bölümlerin bizi beklediğinden eminim.

 

Love Death and Robots 2. Sezon Fragman izle

 

 

Peki Love, Death and Robots Dizisinin 1. Sezonunda Neler Oldu?

Dediğim gibi her bölüm kendine özgü bir konuyu kısa kısa işliyor. O yüzden her maddede bir bölümü ele alacağım. Bakalım Love, Death and Robots 1. Sezoda neler oldu?

 

  • İlk bölümde ( Sonnie’nin Avantajı ) dünya toplumlarının cinsiyetlere yüklediği rollere eleştiri getiren senaristler aslında kişilerin en büyük zaaflarının ne olduğunu bulduğunuzda gücü elinizde tutabileceğinizi vurguluyor. Bölüm 17 dakika sürüyor.

 

  • İkinci bölümde ( Üç Robot ) insanlığın ego savaşlarına, kendinibilmezliğine ve bu kendini bilmezliğin ona neler getirceğine 11 dakikalığına değinilmiş. Ayrıca güzel alt metinler olduğunu düşünüyorum. Örneğin insanlığın yüzeyselliğine, hayata hiçbir anlam yüklemeden yaşamaya, Instagram'da kedi fotoğrafları paylaşmasına ve başka birkaç şeye de göndermeler var.

 

  • Üçüncü bölümde ( Tanık ) loop tekniği ve animasyon kalitesiyle kesinlikle ön plana çıkıyor. Görsel kalitesi en iyi bölümlerden biri kesinlikle. Hatta piyasadaki birçok animasyonun gorseline bakınca ön plana çıkıyor. Dansçı bir kız bir cinayete tanık oluyor ve katilden kaçarken katilinin katili oluyor. Değişik bir 12 dakikaydı.

 

  • Dördüncü bölüm ( Özel Kıyafetler ) konusu yönüyle oldukça güzeldi. Senaryo kurgusu da gayet güzeldi, beklemediğim yerden vurdular açıkçası. İstilacılarla savaş ve 17 dakikanın sonunda mutlu son.

 

  • Beşinci bölüm ( Ruh Emen ) beni tatmin etmedi. Çocukların ruhunu emen,  bir Drakula ile mücadele ediyorlardı. Konusunu ve işlenişini pek beğendiğimi söyleyemem. Eee ne oldu şimdi diyerek izledim 12 dakika boyunca. Yavan bir bölümdü açıkçası.

 

  • Altıncı bölüm ( Yoğurt Dünyayı Ele Geçirdiğinde ) çok değişik bir bölümdü. Fikri oldukça orijinaldi. Her ne kadar animasyn kalitesine dair beklentim açısından beni tatmin etmese de beğendiğim bir bölümdü. Kendini bilime adamış insanların yarattığı bir yoğurt, 6 dakika boyunca dünyayı ele geçirmeye çalışıyor.

 

  • Yedinci bölüm ( Aquila Yarığı’nın Ötesinde ) yoldan sapan bir geminin mürettebatı, bir takım şeylere maruz kalıyor ve birkaç ışık yılı geçtikten sonra uyanıyorlar. Haliyle nerde olduklarını neler döndüğünü, yılın hangi yıl olduğunu anlamak zorlaşıyor. Bence oldukça eğlenceli, 16 dakikalık bir bölümdü.

 

  • Sekizinci bölüm ( İyi Avlar ) bir ruh avcısının şekil değiştiren bir varlıkla olan iletişimini konu almış. Ne animasyon kalitesi ne de konusu beni mutlu etmedi. Sıkılarak izediğim bir 17 dakikaydı açıkçası.

 

  • Dokuzuncu bölüm ( Çöplük )  bence çok şirin bir bölümdü. Çizimler inanılmaz güzeldi. Çirkin Dave evini, yani çöplüğünü korumaya, elinde tutmaya çalışırken başına gelen tatlılıklarla mücadelesini anlatan bir bölümdü. 10 dakikadan fazlasını istedim.

 

  • Onuncu bölüm ( Şekil Değiştirenler ) Afganistan’da mistik güçlere sahip iki komandonun başına gelenleri 16 dakikalığına izliyoruz.

 

  • On birinci bölüm ( Yardım Eli ) Size soruyorum: kolunuzdan mı vazgeçersiniz, yaşamaktan mı? Bu 10 dakikalık bölümde astronotumuz bu ikilemi yaşıyor.

 

  • On ikinci bölüm ( Balık Gecesi ) çölden tarih öncesi dönemlere uzanan tatlı bir  10 dakikalık hikaye izleyeceksiniz. Konusunu da animasyon kalitesini de çok sevdim bu bölümün.

 

  • On üçüncü bölüm ( Şanslı On Üç ) bazen çaylak olmak zordur ama neden mi? Bu bölümde bunu göreceksiniz. Dizi kendi kendine animasyon kalitesi yönünden benim beklentimi yükselttiği için bu bölüm de çok başarılı değildi ama yine de severek izlediğim bir 15 dakikaydı.

 

  • On dördüncü bölüm ( Zıma Mavisi ) Bazı sanatçılar çok gizemli ve başarılıdırlar ve onların bulundukları yere gelene kadar neler yaşadıklarını merak ederiz. Bu 10 dakikalık bölümde bu durum sanatçı Zima için geçerli olmuş. Keyifli bir bölümdü.

 

  • On beşinci bölüm ( Kör Nokta ) Bir hırsız çetesi ve soygun planı. Klaik ama eğlenceli bir bölümdü. 8 dakika sürüyor ama olsaydı daha da izleyebilirdim.

 

  • On altıncı bölüm ( Buzul Çağı ) Kayıp uygarlığın buzdolabında ne işi var soruyorum? O kadar güzel bir bölümdü ki bitmesin istedim açıkçası bu kadar güzel bir bölümün 10 dakika olması beni üzdü biraz.

 

  • On yedinci bölüm ( Alternatif Tarif )Hitler için alternatif ve fantastik ölüm senaryoları için sizi Multiversity diye bir yere götürüyor bu bölüm. Yine sempatik çizgiler, komik sahneler 8 dakika süren bu bölümde güldürdü.

 

  • On sekizinci bölüm ( Gizli Savaş) Bu son bölüm benim açımdan bir hayal kırıklığıydı. Gerek konusu gerekse animasyon kalitesini beğenmedim maalesef. Başarısız bir 16 dakikaydı diyebilirim.